BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Let's Go :)



Haloo Kopi Dan Milo :)
minom-2 petang jum . eheh . 
jarang btol minom-2 petang nihh
minom-2 malam mmg kerap laa kan . :)
apo denn carut ontahh
merepk-2 aku di pagi raya nihh
adehh --'
tak saba nak raya memang begitu 
memang aku tak tau nk boghak ape harini
okayy petang karang nak pegi maen badminton dekat komplex belia dan sukan
HAHAHAHA
asal bolehh nak tulis penoh-2
aduhh
skema btol :)
skli skle skema tidak mengape kan
bukan menyusahkan kau ponn :)
pegi dgn eman fara and eika
wehee :)
nak siap-2 laa nie haie
kng hebohh lambat laa apela bagai
dahdah . aku pnye title ang story aku mmg merapek-2 sikit
sorry :)))
HEHEHE
dah-2 nak siap 
boiyyyy :D

Tak Bolehh Lupe dye Y_Y




Firstly aku nak ckp psl Bulan APRIL 
kenape dgn bulan APRIL 
nie wehh  ?
Benci la akuuuuuuuuu !
sbb-2 aku benci Bulan APRIL
FIRST 
Bulan APRIL laa aku kehilangan seorang atok !
aku kehilangan dy wehh
aku nak atok balekkkkkkkkkkk T_T
hidop aku kontang kanting bile atok dah takde :(
kitorang tak sebahagie duluuu T_T
kitorang nak mcm dulu :(
sejak atok dh takde
semua buad hal mseng2
mkn minom kitorang sume tak terurus
rumah jadi sunyi sepi
takde sape nk gurau dgn adek lgi :(
takde sape nk pggel adek mkn lgi
nak mcm duluuu :( 
nak atok balekkkkk :.(
tapiiii
Allah syg atokk
atok tggu adek kat sane kann ?
:.(
semoge atok bhagie dekat sane T_T
smoge atok hidop tenang
atok syg kitorng kan ?
kitorang lagi syg sgt-2 kat atokkk
takkan lupe atok :(
hermmm :.(

SECOND aku Benci BULAN APRIL 
Ya Allah 
kenape kau ambek ducca dari aku ?
DUCCA baru pergi semalam 
kenape ducca pegi tinggalkan akk ?
kenape ducca tak tggu akk ?
kenape ducca pergi dulu ?
kenape nak tinggalkan akk ?
kenape ducca ?
akk syg duccaa T_T
ducca dahh jadi sebahagian dri hidop akk 
semua syg ducca
kenape ducca pergi :.((((
ducca tak syg akk ke ?
Allah syg kan Ducca 
walau mcm mane ponn ducca tetap dlm ingatan akk
byk kenangan indah akk dgn ducca kan ?
hermmmm
dah takde sape laa nak kejot akk pagi-2
takde sape dah nak *ekk-ekk* kat akk
mintak makan kan ?
takde sape dahh nak tido seblah akk kn ?
takde sape laa nak tido dekat bwh TV lgi T_T
tak dpt begurau dgn ducca lgi T_T
buggsy ? kesian dy dah takde kwn nak beguraw
kenape ducca pergi :.(
buggsy carik-2 ducca taw
dy rindu ducca :.(
dy merayau-rayau satu rumah nie carik ducca
ducca harus tau
akk RINDU,SAYANG, sgt dengan ducca T_T
semoge ducca hidop tenang dkt dunie baru ducca  
harap sgt dpt jmpe ducca
nak ducca balekk
takde sape yg bolehh jadi pengganti ducca taww
ducca akan selalu dlm ingatan akk
KAMI semua syg DUCCA :...(





P/s : niehh DUCCA T_T
RINDU dekat ducca :.(
kalau nak tau sebab dy mati 
hermm
dokte kate dy kene jangkitan kuman
haaaaaaaaa
kenape bolehh jadi mcm tuuuu
paru-2 dy kumann
memang salah kitorang !!!!!
harituu dy demam tapi tak bwk pegi klinikkkk
huwaaaa
DUCCAAAAAAAAA !!!!!
maaf kan kamii
takk tau bolehh jadi mcm nihhh
memang seksa gile bile tgok dy dah nazak tuu
huwaaaa
care dy mati SEKSA wehhh
memang aku tak bole terime sume nihhhhhhhhhhhhhhh
sume sala kamiiiiiiiii
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
DUCCAA !!!!
balik jmpe akk ehhhhh
nak sgt sgt sgt sgt sgt sgt jmpe ducca
nak pelok ducca
nak tido dgn ducca
nak gurau dgn ducca
kenape ducca pegi terlalu awal ?
Ya Allah
kenape kau ambek dy :.(
kanape kau tak ambek akuuu jeeeeee
kalau boleh aku nak gantikan tempat ducca
kau ambek laa nyawe akuuuuu
aku xnk ducca tesekse !
aku rele demi ducca T_T
hermm :.(
  
dahh-2 . ducca mesti tak suke tgok aku nges-2 mcm nie
ducca mesti tak tenteram
ducca akak syg ducca :......((((
BUGGSY dgn SHEMOOK pon SAYANG ducca :)
semoge ducca bahagie kat sane Y_Y


DUCCA !!!!!!!!!!
Y_Y



LOVE YOU ATOK AND DUCCA :) <3 <3





guitar :)



Ohhhh Myyyyyyyyyyyy Godddddddd !
i want this !
guitar ?
harrrrrrrrrrrrrrrrrr
takbolehh pandang gitar laa
lagi-2 gitar comel-2 mcm picture kat atas nihh
aduhhhh
nak gitar wehhhh
teringin siott
buku die dah ade dahh tapi gitar je blom ade lgi
herrrr
eika ade gitarr
huwaaa
jeles laa badotttttttt
ade gitar tapi tak reti maenn
OooppPPPsssSsss !
sorry eika
tecakap polakkkkkk
HAHA
chill :)
haihh sodeh laa
smlm pegi uma eika dpt maen gitar
HAHA
ta reti maen laahaie
aku maen petik-2 jea laa 
HOHO
teringin nak gitar wane Pink O Putehh O Hitamm O Coklet
wahh my Favorite <3
huishh
diam laa jgn ckp psl gitar lgi mengidam nie
HAHA
PIANO ???
OhhHHhh My iBuuuuuuuuuuuuu
Piano lagi aku suke wehh
mmg dlu aku nak g belaja tapi tak kesampaian
herrrr
sedeh gile lahaie aku
kalau laa ade Piano kat rumah aku nie , klau laa aku reti maen
huiiiiiiiiiiiii
memang lahh kannn
aku rase orang-2 berada je kodd ade Piano nie
jeless --'
sape yg ade Piano tuhh hantar laa kat rumah den ha
mcm2 bnde aku mengidam nihhh
nyottt * kejap-2 
title aku guitar 
nie laen lak poie ehh
sampai ke Piano lakk haihhh
bia-2
aku nak ckp ape yg tesurat dan tesirat nihh
kau tak suke ? 
go hell
hikhikkkkkkkkkkk
dahlahaie
harap-2 gitar O Piano aku sampai dekat luar pagar
HAHA :)